VI ÄR SOLID NORD, ETT SVENSKÄGT BOLAG MED BAS I SÖDERMANLAND.


Solid Nord är ett företag med ambitioner och höga mål därför har vi ett brett sortiment av säkerhetsprodukter samt utbildad personal som har lång erfarenhet att installera dessa. 

Vi startade Solid Nord redan 2013 men i sin nuvarande företagsform sedan 2021.


Vår främsta specialitet är säkerhetsdörrar, förädlade säkerhetsdörrar, branddörrar, fönster- samt glaspartier (metall/aluminium/trä) samt vår unika automatisering av stora urverk. 


Vi satsar mycket på den digitala transformationen och utvecklar även egna lösningar för användning av säkerhetsprodukter. Kameraövervakning, digitala lås, ljudbarriärer, digitala namntavlor och magnetlås är bara några av de produkter vi har lagt till i vårt sortiment.

 

Våra kunder varierar från privatpersoner till stora byggföretag, bostadsrättsföreningar, myndigheter, mindre fastighetsägare men även en av de äldsta och största fastighetsägarna i landet. Våra kunder är fullt medvetna att vi alltid har en lösning till alla problem och det är vi stolta över.

 

Vi har försäljning och kontor i Eskilstuna men levererar över hela Sverige.


Välkommen att höra av dig till oss!

Mellanrum

   logos  

TOTALENTREPRENAD


I samband med dörrbyte erbjuder vi även trapphusrenoveringar som kan innehålla allt från målning av väggar till renovering av gamla entréportar och elarbete .

Vid fönster- eller takbyte i ett större fastighet brukar vi även rekommendera att passa på att snygga till fasaden. Här sparar ofta våra kunder mycket tid och pengar än att göra lite i taget.

 

Vi är långsiktiga och vill att våra kunder ska känna sig trygga med våra produkter , därför är våra val av leverantörer ett av de viktigaste delarna i vår verksamhet. För att gynna vår näringsliv och miljön är   Svenskproducerat och närproducerat är en viktig del i vår filosofi.

Välkomen att kontakta oss på Solid Nord

Andrei Fodor

andrei@solidnord.se

VD, projektledare

Eva Fodor

Cosmin Tamasiel

cosmin@solidnord.se

Logistik & lager

Niroshen Eriksson

niroshen@solidnord.se

Installationsledare

George Gheorgiu

george@solidnord.se

Montör, fönster & dörrar

Ovidiu Coroian

Zayn Ibraihim

Casper Carlsson


VI FINNS ALLTID NÄRA TILL HANDS

Har du funderingar eller frågor? Skicka dina kontaktuppgifter så hör vi av oss snarast!


Mellanrum